BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

BLOG

Live Search

 

Dakle,u kupovini ste i tražite sastojke sa kojima ćete izmiksati svoj vlastiti proteinski šejk. Vaša inicijativa je zaista vredna divljenja. Možete završiti tako što ćete naći neku kombinaciju dodataka ishrani koji će vam dati snagu, energiju i stimulans za kojim tragate. Hajde malo da pogledamo koji su to sastojci najbolji kada želimo da izvučemo najbolje iz našeg treninga.

 

KREATIN

Retencija vode vodi do većih i snažnijih mišića koji sa tim dobijaju mogućnost da dižu i veće težine. Mnogi ljudi koriste steroide da bi dobili ovaj učinak, ali to se može dobiti i korištenjem kreatina. Dodajte ga u svoj šejk prije treninga da bude u krvotoku tokom treninga i takođe popijte ga i posle treninga, sveukupno 10 grama na dan. 

 

B VITAMINI

Idealni za izgradnju mišića, vitamini B6 i B12 moraju biti u vrhu popisa stvari koje trebaju da se nađu u vašem šejku prije treninga. Međutim ako ga uzimate tokom svakog dana kao dio svoje  ishrane onda nećete imati potrebu da ga i ovde konzumirate.

 

KOFEIN

Ako ste u potrazi za nečim što će vam dati energiju da trenirate jače i duže, sa puno više snage i izdržljivosti onda budite sigurni da je kofein najbolji izbor. Osjećaćete manju bol i moći ćete uraditi više ponavljanja po seriji što će dugoročno dovesti do veće mišićne mase.

 

TAURIN

Taurin će vam dati krila. Poznat je po tome što povećava izdržljivost i za 50 procenata, takodje omogućuje veće pumpanje krvi u mišiće. To je vrsta energetskog „boostera“ o kojem sanja svaki vježbač. U skoro sve i jednoj studiji taurin je povećao skoro svaku seriju za bar jedno dodatno ponavljanje. Ovaj sastojak je definitivno nešto što morate imati dok radite teške, složene pokrete gdje protok krvi čini razliku.

 

BETA ALANIN I BETAIN

Povećajte svoju snagu. Povećajte svoju moć. Aminokiseline su ključne kada je riječ o izgradnji mišićnih blokova i njih vaši mišići koriste da bi narasli veći i snažniji nakon svakog treninga. Vi uništite mišićna vlakna u toku  treninga, a onda idete jesti i zatim spavati. U toku sna mišićna vlakna koriste aminokiseline da bi se oporavila i narasla. Stavljajući ove dvije aminokiseline u šejk poslije treninga osiguravate to da vaši mišići dobijaju odmah u toku treninga potrebne aminokiseline za rast, oporavljajući se neposredno nakon i u toku treninga.