BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

BLOG

Live Search

“Da ne vježbam imao bih 200 kilograma”, rečenica je koju najčešće čujemo u našoj teretani, a ova “pojava” ima i stručni naziv – riječ je o kompenzatornom unosu hrane. Naime, radi se o potpuno prirodnoj reakciji našeg organizma da kada vježbamo i trošimo više kalorija onda imamo potrebu i za većim unosom hrane. I obrnuto.

 

Program traje 5 nedelje.

 

Iako najvažniji, roditelji nisu jedini učitelji. Interakcija male djece sa porodicom, prijateljima, vaspitačima, učiteljima, trenerima, pa čak i sa onim što posmatraju na televiziji i internetu uči ih mnogo više nego što možda mislite.

Svi volimo roštiljanje, proslave i druženja jer tada se na stolu nađe pečenje, pivo, vino i malo brdo raznoraznih slatkiša pa možemo birati između čokolade sa marcipanom, torte sa likerom i mnogočega drugoga. Moramo priznati da ovi hedonistički proizvodi izazivaju konflikte u nama: s jedne strane željeli bismo se odati hedonizmu dok sa druge strane želimo biti racionalni i izbjegavati nezdrave užitke, kako bi dugoročno zadržali zdravlje i vitkost. Borimo se sami sa sobom.